Om oss

Om Bergen Bruktbil AS

Bergen Bruktbil AS – historie

Bergen Bruktbil AS ble etablert 29.10.2001, av innehaver Arne Lylund. Vi har nå opparbeidet oss rundt 36 år innen bruktbilbransjen, og har et stort utvalg bruktbiler av forskjellige merker, størrelser og prisklasser.

Vår fleksibilitet

Bergen Bruktbil AS er et fleksibelt firma. Vi sender biler over hele landet, med både båt og tog. Vi kan også møte på togstasjonen i Bergen eller på Bergen Lufthavn Flesland for overlevering av din nye bruktbil. Dette gjør det enklere for våre kunder å kjøpe bil hos oss – selv om de ikke befinner seg i Bergen eller omegn.

Vårt bruktbilutvalg

Bergen Bruktbil AS har et variert utvalg innen bruktbilen. Et utvalg av våre bruktbiler kan du se under biler til salgs. Dersom du ønsker å vite hvilke andre biler vi har for salg akkurat nå, ta gjerne kontakt, eller kom innom vårt lokale i Hardangerveien.

Bergen Bruktbil står for service og pålitelighet. Du skal kunne stole på oss, og vi skal alltid yte den beste service.

Samarbeidspartner

Bergen Bruktbil AS samarbeider med Tores Auto.

Om Tores Auto:

Tores Auto AS omfatter i dag 5 bilverksteder i Bergensregionen. Du finner oss i Arna, Fyllingen, Laksevåg, Loddefjord og Åsane. Grunnlaget for selskapet ble lagt av Tore Haarvei allerede på 60 og 70-tallet med bensinstasjoner på Nesttun og Os. I 1979 åpnet han Texaco-stasjon og bilverksted i Fyllingsdalen. Vi planlegger å åpne nytt verksted på Ågotnes på Sotra i mars 2013.

Har du spørsmål om vårt utvalg av biler? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.